Den perfekte seng med oppbevaringsmuligheter

For mange er soverommet et av de viktigste rommene i hjemmet. Ditt lille, eller store, personlige tilfluktssted. Ikke alle er like flinke til å holde orden og til å holde det ryddig. For mange er grunnen til dette mangel på skapplass eller oppbevaringsmuligheter. Den perfekte løsning på problemet kan derfor være en seng med innbyggede muligheter for oppbevaring.

Senger med oppbevaringsmuligheter er en perfekt løsning dersom du har leker, klær, ekstra dyner eller annet ting og tang du ikke helt vet hvor du skal plassere. Dersom du ønsker å legge vekk ting du ikke bruker så ofte kan det være en god ide å velge en seng med mulighet for å løfte madrassen. Dersom du ønsker en løsning der tingene dine er litt mer tilgjengelig kan du velge en seng med tilhørende skuffer som er innebygd i sengerammen.

Alltid velg kvalitet

Uansett hva ditt behov er, er det viktig at du fremdeles vurderer kvalitet, og ikke kun praktikk. Madrassen er fremdeles det viktigste elementet i sengen, og du bør prioritere dette først. Likevel skal vi ikke legge skjul på hvor fantastisk denne løsningen. Viste du at det faktisk er bevis at man sover bedre i et ryddig rom? Så dersom du sliter med å organisere ting på rommet ditt bør du virkelig sjekke ut av modellene nedenfor.

Bonnie Dream I Rammemadrass

Med denne modellen får du det simple designet av en rammemadrass, men også med mulighet for oppbevaring. Rammemadrassen kan vippes opp eller tiltes slik at du har oppbevaringsmuligheter i hele rammen. Modellen finnes i alt fra 80 x 200 til 150 x 200, så denne sengen passer perfekt både på barnerommet, studentværelset eller som seng på hoved-soverommet. Du kan velge fasthet på madrassen, etter ønske, og du kan legge til en sengegavl dersom du ønsker det lille ekstra på soverommet.

Nordli I Seng med skuffer

Denne sengen tilbyr deg oppbevaringsmuligheter i form av diskre, innebygde skuffer i sengerammen. Dette er en populær seng blant IKEA modellene, og det er ikke uten grunn at den er en favoritt. Sengen finnes både i dobbeltseng og enkeltseng. Med tre skuffer på hver side av sengen kan du enkelt kategorisere tingene dine og fordele dem etter behov. Sengen er simpel, uten sengegavl, og er perfekt for deg som ønsker en enkel, stilren og simpel seng som ikke stjeler for mye oppmerksomhet.

Malm I Oppløftbar madrass

Dette er en lekker seng, med tilhørende sengegavl som virkelig gir deg mye seng for pengene. Ved å dra i en stropp, løfter du enkelt opp hele madrassen, og du får oppbevaringsmulighet under hele sengen. Dette er den perfekte løsningen for foreldre som ønsker å holde orden, eller en student som ønsker en stor seng, men også verdsetter å holde orden i sakene. Denne sengen tilbys i både hvit og sort, så her kan du velge helt selv.