Kontoret for voldsoffererstatning
Kontakt RKK    Lenker    Brosjyrer
Kontoret for voldsoffererstatning Støttetelefon

Andre språk

English  Russian  Arabic  Polish  Bosnian  Kurdish  Farsi

Medieomtale

Stor pågang til rådgivningskontoret

Onsdag 7. januar, 2009 - Kristiansand

Rådgivningskontoret for kriminalitetsofre i Kristiansand har hatt stor økning i antallet henvendelser fra folk som har vært utsatt for kriminalitet. Ifølge Fædrelandsvennen kom det inn nesten 300 saker til behandling i 2008.

9000 vestfoldinger ofre for lovbrudd

Torsdag 9. oktober, 2008 - Tønsberg

Sammen med Oslo, Østfold og Telemark topper Vestfold statistikken over ofre for lovbrudd. Andelen kvinner som blir ofre for kriminelle handlinger øker ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå.

Ofre for kriminalitet tilbys hjelp

Fredag 3. oktober, 2008 - Tønsberg

Rådgivningskontoret er et lavterskeltilbud til alle som er blitt utsatt eller berørt av kriminelle handlinger. Dette omfatter også pårørende, sier rådgiver Marie Beate Amundsen ved Rådgivningskontoret for kriminalitetsofre i Vestfold til Sandefjords Blad. Rådgivningskontoret er en meget velkommen hjelper for alle som har vært utsatt for kriminalitet, sier Tor Eriksen, leder for kriminalavdelingen ved Sandefjord politistasjon.

Viktig at ofrene tar kontakt tidlig

Lørdag 6. september, 2008 - Tønsberg

-Det er viktig at alle som utsettes for voldsforbrytelser eller seksuelle overgrep tar kontakt. Denne oppfordringen fra rådgiver Marie Beate Amundsen ved Rådgivningskontoret for kriminalitetsofre i Vestfold, sto å lese i Tønsberg Blad 6. september

Les mer »

TV-innslag om RKK Vestfold

Torsdag 4. september, 2008 - Tønsberg

Rådgivningskontoret for kriminalitetsofre i Vestfold ble omtalt i et lengre innslag på VF24 3. september.

Etableringa av rådgivningskontoret omtalt

Tirsdag 19. august, 2008 - Tønsberg

Tønsberg Blad sin nettutgave omtaler i dag etableringen av det nye rådgivningskontoret for kriminalitetsofre i Tønsberg, som nå er i full drift.

Offer for blind vold

Fredag 25. juli, 2008 - Kristiansand

Helt umotivert ble Jan Øyvind Nevestad (22) fra Vennesla, stukket i øyet av en beruset mann og påført varig synsskade. Den fatale voldsepisode fant sted på nyttårsaften.

Les mer »

Gir råd til voldtektsofre

Torsdag 3. juli, 2008 - Stavanger

I en bredt anlagt artikkelserie i april 2008 omhandlet Stavanger Aftenblad diverse problemstillinger knyttet til voldtektsproblematikken. Her ble også tilbudet til Rådgivningskontoret for kriminalitetsofre i Rogaland berørt.