Gode gavetips til noen du savner

Nå må vi vel nesten si at sommeren har kommet. De siste dagene har vært fylt med fint vær over store deler av landet og forhåpentligvis vil det gode været fortsette i ukene fremover. Selv om sommeren brer seg utover landet, så er det ikke alle som for møtt nære og kjære som de gjerne skulle møtt.

Mange har avstandsforhold, bor langt unna familie og venner og har kanskje ikke ferie samtidig eller har grunnet omstendighetene rett og slett ikke mulighet til og treffes denne sommeren. Da kan det være hyggelig å vise dem som bor langt unna at du at du tenker på dem. I denne artikkelen skal vi gi deg noen tips til en hyggelig liten hilsen du kan sende til noen du er glad i som du ikke får møtt i sommer.

Vis at du tenker på dem du savner

Først, finn DHL servicepoints i Norge, i nærheten av der du bor. Med DHL kan du også sende pakker til utlandet dersom mottaker av pakken bor i utlandet. Hvis det er lenge siden venn, kjæreste eller familiemedlem har fått muligheten til å besøke Norge kan du sende en pakke med typisk norske varer du ikke får kjøpt i utlandet. Send en liten pakke med en solo boks, brunost, Kvikk Lunsj, melkehjerter, ostepopp eller lignende produkter som vedkommende ikke får tak i.

Har du en du savner som bor i Norge, men som du likevel ikke får sett så finn post i butikk i nærheten av deg. Posten sender til hele Norge så det skal være lett for deg å sende en liten hilsen. Skriv ut noen bilder som vedkommende kan se på, noen gode minner. Legg kanskje ved noe som minner deg om vedkommende. Kanskje pleier dere alltid å strikke sammen? Da kan du legge ved et par strikkepinner. På den måten får du vist at du setter pris på alle minnene dere har sammen.