Bruk Stovsugertest når du skal finne ny støvsuger

Er du på jakt etter en ny og bedre støvsuger? En støvsuger er en av de tingene de aller fleste av oss har og ikke klarer oss uten. Men det er stor forskjell på støvsugere fra ulike produsenter. Her kan du lese mer om hvordan du kan bruke Stovsugertest, når du skal finne en ny støvsuger.

Hvordan fungerer en støvsuger test?

På Stovsugertest finner du støvsuger test som hjelper deg med å finne ny støvsuger. Hvordan fungerer en støvsuger test, tenker du kanskje, og det skal vi avklare nå. Det er forholdsvis enkelt. En støvsugertest avgjør hvilken støvsuger som er den beste, altså det man kaller best i test, når man tester flere modeller fra forskjellige merker som Bosch, Dyson, Electrolux og Miele, ved siden av hverandre ut fra forhåndsbestemte kriterier.

Disse kriteriene er gjerne kategorier som støvsugerne helst skal prestere innenfor. Det kan for eksempel være ting som sugekraft, støvutslipp, støvkapasitet og ledningslengde, men hvis man ser på støvsugermodeller som trådløs støvsuger eller robotstøvsuger, så blir batteritid også veldig viktig.

Derfor kommer det også litt an på hva slags støvsuger du er på jakt etter. Hvis du vil ha en håndstøvsuger skal du altså ikke forholde deg til en test av vanlige støvsugere. Det som er er så praktisk med en støvsuger test, er at man finner ut av hvilken som er best på en forholdsvis objektiv måte. Mange som er på jakt etter ny støvsuger, faller i fellen med å lese anmeldelser på nettet. Det finnes nemlig en flust av anmeldelser fra andre forbrukere online, men det er kanskje ikke disse du skal stole mest på, når du skal finne den beste støvsugeren.

Du skal heller finne støvsuger best i test når du skal kjøpe ny støvsuger. Best i test er nemlig mer objektivt enn en anmeldelse. Når man skriver en anmeldelse som forbruker, så er det nemlig ut fra helt subjektive forventninger og kriterier, og derfor er det ikke sikkert at du har de samme. Hvis du for eksempel leser en anmeldelse som klager over ledningslengde, og det ikke er noe som er viktig for deg, så er det kanskje ikke en anmeldelse du skal ta med i overveielsene omkring hvilken støvsuger du skal velge. Hvis du derimot leser en støvsuger test, så kan du ta med dine egne forventninger og bare fokusere på de modellene som presterer bra innenfor det som er viktig for deg.

Er Dyson best i test?

En av de mest populære støvsugertypene i Norge akkurat nå, må sies å være av merket Dyson. Dyson produserer trådløse støvsugere som også er poseløse, og det er disse som er blitt svært populære. De har også andre støvsugertyper, men felles for alle, er at de er poseløse. Den trådløse støvsugeren fra Dyson finnes i flere forskjellige utgaver, og mange mener at det gjør det mye lettere å støvsuge. Derfor vinner Dyson støvsugere også ofte best i test i støvsugertester.

En annen svært positiv faktor ved nettopp Dyson, er at de har like god sugekraft som en vanlig støvsuger. Det har ikke vært normen for trådløse støvsugere i mange år. Nå er konkurrentene dog begynt å følge godt med, og produserer sine egne versjoner av trådløse støvsugere med god sugekraft. Det er fordi man etterhvert har skjønt at en trådløs støvsuger ikke nødvendigvis bare er en tilleggsstøvsuger, men en som skal erstatte den vanlige støvsugeren. Det endrer kravene litt for hva denne skal kunne i praksis.

Når støvsugeren er lett tilgjengelig i en lader på veggen, så blir terskelen for å bare sveipe over gulvet etter frokost mye lavere. Dermed får man holdt rengjøringen på et minimalt nivå, fordi man forebygger hele tiden. Det er mye lettere å dra frem en trådløs støvsuger, enn å finne frem den gamle tunge støvsugeren. Og så kan man bare tømme innholdet i søppelkassen etterpå. Det blir ikke enklere. Det er også en stor fordel at man kan gjøre den om til en smart og praktisk håndstøvsuger bare ved å bytte munnstykke.