Bedre sexliv = bedre mental helse

Enten vi er i et forhold, dater noen eller er single, spiller sex en viktig rolle i livene våre. For selv om vi nordmenn kanskje ikke er kjent for å snakke så veldig åpent om sex, er det noe som er viktig for mange på en måte vi sjeldent snakker om. Vi tenker nemlig ofte at det å at et bra sexliv, enten det er med oss selv, eller sammen med andre, er en ting som bare handler om nytelse. Men det er ikke sant i det hele tatt. Sex har nemlig en positiv effekt på både den fysiske og den mentale helsen vår, og er noe som kan brukes bevisst som en del av det å leve livet vårt på en sunn og holistisk måte.

Når dette er sagt, så er det selvsagt helt nødvendig å understreke at dette handler om sex der man føler seg hørt, respektert og prioritert. Det handler om å være sammen på en måte som føles positiv. Hvis det ikke føles positivt, vil det nemlig ikke ha en positiv innvirkning, så gjelder bare når alle som er involvert føler at det er en bra og positiv opplevelse. Og sexleketøy kan være et bra innspill her! Lyst til å se hva som finnes? Klikk her.

Prioriter orgasmen hennes

Det å få en orgasme er noe som har en positiv innvirkning på helsen vår, og det å sørge for at den man er sammen med kommer, er noe det burde være mer fokus på – særlig når det handler om kvinner som har ex med menn, der prosentandelen av kvinnelig orgasme er lavest.

Det å bruke sexleketøy er en glimrende måte å øke denne prosenten på, og når man vet hvor stor positiv innvirkning dette kan ha på helsen vår, er det absolutt noe man burde ha lyst til å prioritere for partneren sin.