Aktiviteter denne sommeren

Endelig kan tjukke vinterjakker, luer og votter snart ryddes vekk og solen begynner endelig å varme. Denne våren og sommeren bør du gi litt ekstra oppmerksomhet til deg selv og din egen selvrealisering. Jobb litt med deg selv og sett deg noen mål for å gi hverdagen litt mer mening.  

Enten du velger å begynne å trene, strikke, tegne, male, sykle eller se på TedTalks anbefaler vi deg å finne en aktivitet å drive med denne våren. Sett i gang med noe helt nytt, eller ta fatt på en gammel lidenskap. Vi har hatt et tøft år og det er mange som har følt seg hjelpeløse, ensomme og ikke minst kjedet seg litt.  

Det du burde ha gjort og det du ønsker å gjøre  

Mange har valgt å bruke tiden det siste året på å fikse opp i ting man ellers ikke har tid til. Det er ingen dum ide. Det er forståelig at å endelig bytte til det mastercardet fra credits visa som du snakket om i fjor ikke er aktiviteten som står øverst på ønskelista. Likevel kommer det til å føles så tilfredsstillende når du endelig får gjort det. Sett deg ned å lag en liste som inneholder alt du burde ha gjort og en liste over ting du ønsker å gjøre. Så kan du krysse av en ting på begge listene – gjør noe du burde gjøre og noe du ønsker å gjøre.  

Du lovet jo svigerfar å bli med å se på loftstrapper. Så få det unnagjort, også kjøper du deg moped i samme slengen. Så får du krysset av to ting samtidig.  

Online-dating og nye hobbyer  

Som nevnt bør du prøve å finne deg en hobby. Uansett hva det er kommer det til å føles supert å faktisk få noe gjort. Benytt denne fritiden til å endelig lære deg å måle eller å slå trikserekorden din. Det spiller ingen rolle hva det er, men det handler om å aktivisere seg selv og det å føle på mestringsfølelse og kreativitet.  

Du kan også gi online dating et forsøk? Tinder har aldri hatt så mange aktive brukere som det det har vært nå det siste året. Prøv å finn din soulmate på Tinder, Match, Citizen21 eller Grindr. Avtal et Skype møte eller en tur med god avstand og så kan du krysse av enda en ting du har ønsket å gjøre på lista. Det har vært ekstremt lite menneskelig kontakt i det siste og derfor bør du hoppe i det og teste en online date.